Retail, Sport & Leisure

Stockroom, Stockport

Architecture

We assisted Stockport Council with their submission for the Future High Street Fund for the project known as “Stockroom”.

    The project aims to create a “future focused” public service facility and aims to celebrate culture and creativity of the town by providing a space that encourages people to spend their valuable leisure time there. The aim is to create a future-focused hub for the whole community bringing a learning and knowledge store to the High Street putting cultural community and public facing services around a new customer arrival point for the town, creating a transformational visitor experience. Providing a space that encourages people to tell their story and experience those of others through a range of accessible and desirable media.

    Explore