Office

STOK, Stockport

Architecture

The STOK will embody the spirit of the vision for the Merseyway Centre, reimagining the former M&S unit, to provide a place to work, shop, and meet, right in the heart of Stockport’s core.

    Collaborating with Glenbrook and Interior design specialist Incognito, the change of use planning application will introduce complementary uses to support the vitality of the town centre, improving foot fall and the overall aesthetic quality of the shopping centre.

    STOK will provide 64,000ft² of modern office accommodation across two large, open plan floors with leisure and retail facilities in both the basement and ground floor. The building will include a central glazed atrium, three 9-person lifts, cycle storage, drying facilities and a second-floor outdoor terrace.

    Explore